Scurta descriere

Ca experti in domeniul designului si al constructiilor, Topo Expert PAI foloseste abilitatile creative unice pentru a sfatui oamenii, proprietari de terenuri, organizatii comerciale in ceea ce priveste designul si constructia cladirilor noi, la refolosirea cladirilor existente si a spatiilor ce ii inconjoara.

Firma noastra ofera servicii de proiectare constructii civile si industriale cu o arie de acoperire nationala, privind elaborarea documentatiilor tehnice prevazute de reglementarile in vigoare.
Faza de elaborare a proiectelor este de PROIECT TEHNIC(P.T.), cuprinzand toate specialitatile:
- ARHITECTURA:parte scrisa / desenata, elaborate pentru faza D.D.E.(Detalii de Executie);
- REZISTENTA:parte scrisa / desenata, elaborate pentru faza D.D.E., verificat de un verificator M.L.P.A.T.;
INSTALATII: parte scrisa / desenata, proiect de instalatii sanitare, termice si electrice;
- DEVIZ ESTIMATIV:contine liste cu necesarul de materiale si cantitati de lucrari, prevazute in proiectul tehnic;

Pretul proiectului complet (P.A.C. + P.T. + D.D.E. + D.T.A.C.) se obtine prin inmultirea suprafetei desfasurate a constructiei (aria desfasurata construita ADC) cu tariful de proiectare de baza 
- P.A.C.: 6 Euro/mp;
- P.A.C.+PT: 10 Euro/mp; 
- P.A.C.+P.T.+D.D.E.: 12 Euro/mp;
- P.A.C.+P.T.+D.D.E.+D.T.A.C.: 15 Euro/mp


Tariful de proiectare sunt tarife de baza, nu contin T.V.A. si reprezinta pretul total al proiectului complet, acoperind toate fazele de proiectare si toate specialitatile implicate in proiect, in conformitate cu prevederile Legii nr.10/1995 privind calitatea in constructii, a Legii nr.50/1991 privind autorizarea executarii in constructii, legi actualizate.

Documente necesare in cazul in care doriti o oferta de pret:
- copie act proprietate;
- certificat de urbanism
- studiu geotehnic
- ridicare topografica cotata in cazul in care terenul este in panta >5grade;
 
Munca noastra influenteaza toate aspectele  mediului construibil, de la cladirile cu grad sporit de eficienta in consumul de energie la integrarea noilor cladiri in contexte sensibile. Datorita abilitatii in design si a cunostintelor profunde in constructii, suntem solicitati in tot ceea ce inseamna terenuri, constructii si design. Expertiza noastra este nepretuita cand trebuie sa reabilitam vechi cladiri, de a redezvolta parti ale constructiilor, de a intelege impactul dezvoltarii locala, de coordonare a unui program de constructie sau de a da un sfat privind eventuale utilizari ale unei cladiri existente.
 
Arhitectii nostri lucreaza strans alaturi de alti membri ai industriei constructiilor inclusiv ingineri de rezistenta, ingineri de instalatii, constructori, inspectori.
 
Societatea cauta  pentru a gasi noi moduri de a trai si a lucra, pentru a gasi idei inovatoare in folosirea cladirilor existente si de creeare a noilor cladiri. Aveti nevoie de arhitecti pentru a intelege complexitatea procesului de design si constructie pentru a construi . Arhitectii pot fi extrem de influenti precum si admirati pentru imaginatia si abilitatile lor creative.

  Creativebynature™ design